Jump to menu Jump to content
ArchivArrowArrow downCloseFacebookFullscreenInstagramMagnifierMinusNextNumberOverviewPinterestPrevQuote 1Quote 2Social MediaShareTwitterUpdatesWienerberger LogoYouTubeYoutubeLinked In
Editorial

Nederland verduurzamen en mooier maken.

Misschien is dat wel de gedeelde missie van planologen, ontwerpers, stedenbouwkundigen, wethouders en leveranciers. De openbare ruimte kan mensen een goed gevoel geven en draagt bij aan een veilige omgeving. Dát is feitelijk de opgave waar we samen voor staan. En onze middelen gaan verder dan gedacht.

Keramisch bestraten kan de identiteit van een buurt versterken, een park of centrum visueel upgraden, verkeer geleiden, de leefbaarheid en sociale cohesie bevorderen en bijdragen aan de ambitieuze klimaatdoelstellingen. Al deze onderwerpen komen in ons magazine en online platform onder de naam inspire! direct en indirect aan de orde. Met in deze uitgave een klein, maar belangrijk accent op circulair aanbesteden.

Heb je vragen of mooie projecten in de aanbieding? Dit magazine en het platform inspire-openbareruimte.nl bieden je een uitgelezen podium. Een mooie ‘openbare ruimte’ voor het delen van keramische inspiratie.

Piet Mathijsen